| نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
|
LEON
مدیـــرانجمـــن

|
:وضعیت |
نام: No One
22 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3911
امتياز: 398410
تشکر کرده: 1798
تشکر شده 4664 بار در 1339 پست
محل سكونت: Deathly Country
تیم محبوب من در اروپا:  اپراتور تلفن همراه من:  حالت شخصی من: 
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 2 آذر ماه ، 1390 21:09:47 موضوع مطلب: فول آلبوم Anathema |
|
|
بیوگرافی :
آناتما (به انگلیسی: Anathema) یک گروه انگلیسی از شهر لیورپول است که به همراه گروههای پارادایز لاست و مای دایینگ براید کمک بسیاری در گسترش ژانر موسیقی Doom Metal کردند. کلمهٔ آناتما در زبان انگلیسی به معنی نفرین و نفرینشده است.
تاریخچه
آناتما در سال ۱۹۹۰ با نام فرشتهٔ کافر شکل گرفت، و در نوامبر همان سال گروه اولین نمونه آهنگ خود را با نام "An Iliad of Woes" ضبط کرد. تغییر نام گروه به نام فعلی در اوایل سال ۱۹۹۱ صورت گرفت.
اولین نمونه آهنگ آنها توجه چندین گروه از عرصهٔ متال انگلستان را برانگیخت و پس از آن آناتما کنسرتهایی را به همراه گروههایی مانند Bolt Thrower و Paradise Lost اجرا کرد.
گروه با عرضهٔ دومین نمونه آهنگ خود(با نام «All Faith is Lost») توجه بسیاری را جلب خود کرد که ثمرهٔ آن ایجاد قراردادی برای چهار آلبوم آنها با شرکت Peaceville Records بود. اولین عرضهٔ آنها تحت حمایت این شرکت یک اجرای طولانی (EP یا Extended Play) با نام «The Crestfallen» در نوامبر سال ۱۹۹۲ بود.به واسطهٔ سودی که از این آلبوم نصیب اعضای گروه شد، گروه توری را به همراه گروه Cannibal Corpse برگزار کرد.
«Serenades»، اولین اجرای پیوسته (LP یا Long Play) گروه، توجه بسیاری از بزرگان را جلب کرد، به طوری که نماهنگی برای آهنگ «Sweet Tears» از این آلبوم توانست اجازهٔ پخش از شبکهٔ MTV را بسیار سریع کسب کند.
سال ۱۹۹۴ سال برگزاری اولین تور گروه در اروپا بود که با فاصلهٔ بسیار کمی با اجراهایی در فستیوال راک مستقل در کشور برزیل همراه شد.
آهنگهای اولین آلبوم آناتما به سبک دث متال بود. این گروه طی چهار سال بعدی پنج آلبوم دیگر بیرون داد، که آنها هم در همین سبک بودند. در این سالها آناتما گروه شناخته شدهای در سبک دوم متال، و نیز یکی از اولین مبدعان سبک دوم دث متال بود، هرچند که آلبومهای اخیر آناتما در سبک آلترناتیو راک است.
آناتما پس از رفتن درن وایت
در سال ۱۹۹۵ درن وایت گروه را ترک کرد و وینست کاوانا نوازنده گیتار به جای او خوانندگی را به عهده گرفت. در سال ۱۹۹۶ با این تغییر آلبوم «ابدیت» (Eternity) عرضه شد. در این آلبوم شعرها کوتاه بودند و حالتی آمیخته با خشم داشتند. آلبوم با یک موسیقی بی کلام شروع میشد و یکی از ترانههای این آلبوم به اسم امید به روی هارپر تعلق داشت. تفاوت در شیوهٔ خوانندگی باعث شد تا این آلبوم بیشتر از آلبومهای قبل مورد توجه قرار بگیرد. عضو اصلی گروه در آن موقع دانکن پترسون بود، که هم آهنگسازی و هم ترانهسرایی را به عهده داشت.
آلبوم بعدی گروه که در سال ۱۹۹۸ عرضه شد شبیه به آلبوم قبلی اجرا شد، اما از خشونت کمتری نسبت به آلبومهای قبلی برخوردار بود. این آلبوم به نام «راه چهارم» (Alternative 4) دارای شعرهایی به مراتب قویتر است، و همچنین فضای ترانهها نسبت به آلبوم قبلی آرامتر شدهاند.
سال ۱۹۹۹ اعضای این گروه یکی از بهترین آلبومهایشان را با نام «قضاوت» (Judgement) عرضه کردند، و به خاطر مرگ مادر برادران کاوانا در همان سال، این آلبوم به مادر آن دو تقدیم شد. ترانهٔ «آخرین خداحافظی» (One Last Goodbye) این آلبوم از مشهورترین ترانههای گروهاست. پس از این آلبوم دانکن پترسون از گروه جدا شد و با مایکل مس گروهی به نام Antimatter تشکیل داد.
آناتما پس از رفتن دانکن پترسون
پس از رفتن دانکن، دنییل کاوانا جای او را گرفت. در سال ۲۰۰۱ آلبوم «روز خوبی برای رفتن» (A Fine Day To Exit) در حالی به بازار عرضه شد که تقریباً تمام شعر و موسیقی آلبوم را دنییل ساخته بود. حال و هوای این آلبوم خیلی آرامتر از آلبوم قبلی بود و در سبک آلترناتیو راک اجرا شده بود. آلبوم «بلای طبیعی» (Natural Disaster) نیز با همین ویژگیها اجرا شد و در سال ۲۰۰۳ عرضه گردید. در این آلبوم دنییل پس از یک وقفهٔ کوتاه دوباره به گروه برگشته بود. _________________
تندیس نابود شده به دست دادستان ساری
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از LEON تشکر کرده اند chantanda, paris20, metal, fateme, Wiz_Khalifa, l2eyhaneh, vahsat, edisheytoon, fn_twilight, Kobe, shazdehkoochooloo, aminrz |
|
 |
|
LEON
مدیـــرانجمـــن

|
22 دي ماه ، 1388
|
ارسال شده در: چهارشنبه، 2 آذر ماه ، 1390 21:14:58 موضوع مطلب: |
|
|
فول آلبوم :
در صورت مفید بودن دکمه تشکر گوشه بالای سمت چپ رو کلیک کنید _________________
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از LEON تشکر کرده اند chantanda, peyman_picturew, behnamjk, milan1362, l0olo0_j29, rashakh, khazist, ehsan77, metal, vahsat, praxim, roshina, genius200463, fn_twilight, mshv, yasharpm, shazdehkoochooloo, aminrz |
|
 |
|
bizgol
کاربر جدید

|
نام: ali
8 دي ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 1
امتياز: 370
تشکر کرده: 2
تشکر شده 1 بار در 1 پست
|
ارسال شده در: جمعه، 9 دي ماه ، 1390 15:47:54 موضوع مطلب: |
|
|
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از bizgol تشکر کرده اند Yassser |
|
 |
|
fireee
کاربر حرفه ای

.jpg)
|
نام: hasan
13 آبان ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 2723
امتياز: 111920
تشکر کرده: 1176
تشکر شده 550 بار در 534 پست
محل سكونت: زمین
|
ارسال شده در: جمعه، 9 دي ماه ، 1390 21:11:08 موضوع مطلب: |
|
|
این همه شکلک ؟
آخه این همه برا چی ؟
ممنون _________________ آل علی چودست تظلم بر آورند
ارکان عرش را به تزلزل در آورند |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
l2eyhaneh
کاربر حرفه ای

|
نام: ریحانه
14 ارديبهشت ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 3142
امتياز: 304045
تشکر کرده: 3528
تشکر شده 1368 بار در 658 پست
محل سكونت: ارومیه
اپراتور تلفن همراه من:  حالت شخصی من: 
|
ارسال شده در: جمعه، 9 دي ماه ، 1390 22:23:52 موضوع مطلب: |
|
|
من همیشه میخواستم بگم یادم میرفت بی زحمت بیوگرافی و آهنگهای مرلین مانسونم بذار هیچ آهنگی ازش ندارم _________________
  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
vahsat
مدیـــرانجمـــن

|
نام: mahdi
26 شهريور ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 8858
امتياز: 737000
تشکر کرده: 12845
تشکر شده 4197 بار در 2149 پست
محل سكونت: تهران
تیم محبوب من:  تیم محبوب من در اروپا:  اپراتور تلفن همراه من: 
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
shomal
مدیـــرانجمـــن

|
نام: مسعود
8 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 13868
امتياز: 938795
تشکر کرده: 3124
تشکر شده 10766 بار در 5147 پست
محل سكونت: اهواز
اپراتور تلفن همراه من: 
|
ارسال شده در: شنبه، 10 دي ماه ، 1390 01:12:11 موضوع مطلب: |
|
|
| l2eyhaneh مي نويسد: |
| من همیشه میخواستم بگم یادم میرفت بی زحمت بیوگرافی و آهنگهای مرلین مانسونم بذار هیچ آهنگی ازش ندارم |

ای بابا چقدر مشکلات زیاد شده _________________
راضیم
اهوازیم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|
LEON
مدیـــرانجمـــن

|
22 دي ماه ، 1388
|
ارسال شده در: شنبه، 10 دي ماه ، 1390 01:26:49 موضوع مطلب: |
|
|
| l2eyhaneh مي نويسد: |
| من همیشه میخواستم بگم یادم میرفت بی زحمت بیوگرافی و آهنگهای مرلین مانسونم بذار هیچ آهنگی ازش ندارم |
چندتایی هستن که تا حالا کلی درخواست ازشون داشتم ولی خلاف قوانین سایت هستن
شاید یک وبلاگ کوچیک بخاطرشون درست کنم و لینک های فول آلبومشون رو اونجا بزارم
ولی تا اون روز از گروه های زیر خبری نیست :
W.A.S.P
Marilyn Manson
Ozzy Osbourne
Pantera
Mayhem
Cradle of Filth
Static X
و یک چند تا دیگه که الان تو ذهنم نیست
در کل هر گروهی که با شیطان پرستی رابطه نزدیک داشته باشه
با خلق مدیر کل نمیسازه بزاری هم پاکش می کنه مثل فول ویدئو هایی که حمید گذاشته بود
روی صفحه اصلی بعد یکدفعه غیب شدن  _________________
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از LEON تشکر کرده اند l2eyhaneh |
|
 |
|
Wiz_Khalifa